Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De 40+-looks bij de Emmy Awards die je écht even wilt zien

De rode loper is zo goed als terug in Hollywood! En dat is smullen. Het was even geleden dat er een 'echte' prijsuitreiking was in Hollywood, maar na anderhalf jaar rode lopers met mondkapjes of 'thuisuitreikingen' was het vannacht dan eindelijk zover: de Emmy Awards werden uitgereikt in LA. Comp...

De 40+-looks bij de Emmy Awards die je écht even wilt zien

De rode loper is zo goed als terug in Hollywood! En dat is smullen.

Het was even geleden dat er een 'echte' prijsuitreiking was in Hollywood, maar na anderhalf jaar rode lopers met mondkapjes of 'thuisuitreikingen' was het vannacht dan eindelijk zover: de Emmy Awards werden uitgereikt in LA. Compleet met echte rode loper met alles erop en eraan.

Grote winnaar tijdens de ceremonie (waar iedereen gevaccineerd of getest was en waar natuurlijk nog wel de nodige maatregelen werden genomen) was The Crown met acht beeldjes, maar aan de andere kant van het royalspectrum verloor Oprah met haar interview met Harry en Meghan van Stanley Tucci die voor CNN op reis door Italië ging.

De echte winnaars, dat zijn wij. Omdat we vandaag weer de mooiste plaatjes binnenkrijgen van spectaculaire en spraakmakende jurken (m/v) vanaf de rode loper. Die (yay!) stikte van de prachtige 40+-ers.

Kijk je mee naar tien van onze must-sees?

Gillian Anderson (53) in Chloé

Jean Smart (70) in Ralph Lauren

Billy Porter (51) in Ashi Studios

Tracee Ellis Ross (48) in Valentino

Sarah Paulson (46) in Carolina Herrera

Taraji P. Henson (51) in Elie Saab

Carl Clemons-Hopkins (40) in Christian Siriano

Catherine Zeta-Jones (51) in designer onbekend

Angela Bassett (63) in Greta Constantine

Olivia Colman (47) in Roksanda

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in