CVRD opent pop-up boutique op unieke locatie

CVRD opent pop-up boutique op unieke locatie

Een pop-up store met gouden randje

Pop-up

Ter gelegenheid van haar nieuwe WorkWear collectie en het eenjarig bestaan viert kledingmerk CVRD feest. Natuurlijk geheel in CVRD stijl, want op zo’n bijzondere locatie hebben wij nog geen pop-up boutique gezien. Van 29 september tot en met 2 oktober 2016 opent CVRD haar deuren op een elegante plek: een rijksmonument uit 1678 gelegen in de prestigieuze Gouden Bocht aan de Amsterdamse Herengracht compleet met historische stijlkamers en een eigen stadspark. Dit is het duurste pand van Amsterdam. Chic meets chic.

Pop-up

Tijdens dit pop up event wordt de nieuwe collectie gepresenteerd. Reken op elegante klassiekers zoals een camel coat, tweed mantelpakjes en tijdeloze pantalons.  Voor advies over ieders ideale silhouet en garderode zullen er een fashionstylist en kleermaker aanwezig zijn. De aankopen van €100,- of meer ontvangen een limited edition CVRD tas.

CVRD (uitgesproken als 'covered', wat bedekt betekend) is een modemerk dat draait om stijl, persoonlijke schoonheid en uitstraling. Bij CVRD zijn er weinig tot geen korte rokjes of diepe decolletés te zien – zij geloven in tijdloze stijl. De collectie is opgebouwd uit perfecte klassiekers die ruimte laten aan de persoonlijkheid van degene die ze draagt. Iedere vrouw kan met CVRD haar eigen look creëren.

Van 29 september tot en met 2 oktober is de pop-up boutique geopend van kledingmerk CVRD in het duurste pand van Amsterdam aan de Herengracht 518.