Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Claes Iversen heeft een bridalcollectie en oh my...

Mix and match en ook best niet-bruiloftproof. Je zou er subiet een bruiloft van gaan plannen: Claes Iversen heeft sinds deze week een semi-couture bruidscollectie in de winkels hangen. Waarmee je kunt mixen en matchen. Wij geven het koningin Máxima te doen om er tóch een paar stukken van aan te s...

Claes Iversen heeft een bridalcollectie en oh my...

Mix and match en ook best niet-bruiloftproof.

Je zou er subiet een bruiloft van gaan plannen: Claes Iversen heeft sinds deze week een semi-couture bruidscollectie in de winkels hangen. Waarmee je kunt mixen en matchen.

Wij geven het koningin Máxima te doen om er tóch een paar stukken van aan te schaffen om subtiel in haar eigen garderobe te verwerken.

Het is de allereerste keer dat Claes met een bridal collectie komt, al kleedde hij natuurlijk al heel wat bekenden voor hun grote dag. Denk aan Renate Gerschtanowitz, prinses Viktória de Bourbon de Parme en Lieke van Lexmond.

Vijftig items zitten er in de collectie, van lange maxirokken tot pantalons, brede ceintuurs (natuurlijk!) en haaraccessoires. Allemaal onderling te combineren, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Die ceintuur kennen we ergens van

Claes is trouwens de eerste om te zeggen dat de collectie echt niet alleen voor bruiden is, maar ook prima inzetbaar voor grote feesten. Die we post-corona geheid gaan houden, toch. Het is haast een logische investering.

Wedden dat HM al een preview heeft gehad?

Beeld: Claes Bridal/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in