Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel kijkt uit naar een fris en vrolijk voorjaar!

Vooral de beachwear is zéér St. Tropez-waardig. Chanel zou Chanel niet zijn als er niet héél veel zwartwit in de collectie zou zitten. Voor ready to wear S/S 2022 leunde Virginie Viard stevig op de jaren negentig en vulde de monochrome uitstraling aan met goud, zilver(grijs) en wat roze, lila en ...

Chanel kijkt uit naar een fris en vrolijk voorjaar!

Vooral de beachwear is zéér St. Tropez-waardig.

Chanel zou Chanel niet zijn als er niet héél veel zwartwit in de collectie zou zitten. Voor ready to wear S/S 2022 leunde Virginie Viard stevig op de jaren negentig en vulde de monochrome uitstraling aan met goud, zilver(grijs) en wat roze, lila en geel.

De show opende met badkleding en beachlooks die zó Chanel zijn dat elke labelsnob ze onmiddellijk zal willen hebben.

De tweede stijl was goud en zwart en zo jaren negentig dat het eigenlijk jammer was dat Claudia, Naomi en Cindy er niet in rondliepen.

Een slagje chiquer was het zilvergrijs, geen veel voorkomende kleur voor de lente en zomer, maar Viard hield het licht, luchtig en begerenswaardig.

De streepjes waren een dikke knipoog naar de Deauville-jaren van Coco: ze doen denken aan strand, zee en flaneren over de boulevard.

Het roze varieert van kauwgombal tot blush – check even het tasje in de vorm van een Chanel No 5 flesje, adorable!

En in deze gecapitonneerde ontwerpen moet je zin hebben op een warme zomerdag: misschien met de airco op tien?

Heel vrolijk was de finale, met vlindermotieven in zeer lichte stoffen die prachtig om de modellen heen dwarrelden. Jammer dat er in deze opgewekte collectie geen body diversity te zien was in het gezelschap. Zoveel vakmanschap en ook Chanel weet niet goed wat het aan moet met vrouwen die rondingen hebben.