Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Catherine Zeta-Jones met look-a-like dochter in campagne Fendi

De iconische Peekaboo-handtas van Fendi bestaat tien jaar en dat wordt groots gevierd. En wel met verschillende mooie campagnes. Deze keer schitteren actrice Catherine Zeta-Jones en haar dochter in een prachtige fotoserie met de beroemde handtas bungelend aan de arm. Tijdloos Moeder en look-a-lik...

Catherine Zeta-Jones met look-a-like dochter in campagne Fendi

De iconische Peekaboo-handtas van Fendi bestaat tien jaar en dat wordt groots gevierd. En wel met verschillende mooie campagnes.

Deze keer schitteren actrice Catherine Zeta-Jones en haar dochter in een prachtige fotoserie met de beroemde handtas bungelend aan de arm.

Tijdloos

Moeder en look-a-like dochter hebben voor de fotoshoot een tripje naar Rome gemaakt. "The Peekaboo is een prachtige tijdloze handtas, maar toch ook modern. Ik hou erg van de vorm van de peekaboo", aldus de actrice.

De tas is ontworpen door Silvia Fendi en is sindsdien enorm in trek bij beroemdheden als Sarah Jessica Parker en Gwyneth Paltrow. Fendi: “Je koopt een Peekaboo denkende dat je hem nu gaat dragen, maar ook binnen enkele jaren en dat een van jouw dochters hem ooit uit je kast gaat stelen. Het is een stuk dat voor altijd bij jou blijft."

Beeld: ANP 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in