Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bridgerton heeft nu ook een eigen schoenenlijn

De Duke of Hastings zou ervoor in katzwijm vallen. Het is je vergeven als je door Bridgerton direct je biezen wilt pakken en wilt verhuizen naar Regency-tijden. Gelukkig hebben we over twee weken seizoen 2, maar mocht je méér Bridgerton in je leven willen dan kun je binnenkort ook heuse Daphne-pr...

Bridgerton heeft nu ook een eigen schoenenlijn

De Duke of Hastings zou ervoor in katzwijm vallen.

Het is je vergeven als je door Bridgerton direct je biezen wilt pakken en wilt verhuizen naar Regency-tijden. Gelukkig hebben we over twee weken seizoen 2, maar mocht je méér Bridgerton in je leven willen dan kun je binnenkort ook heuse Daphne-proof schoenen shoppen.

Malone Souliers gaat de samenwerking met de Netflix-serie aan en komt met een collectie schoenen en accessoires waarmee je je helemaal een van de Bridgertons waant. Er komen opties voor mannen en vrouwen, dus ook je eigen Duke Simon kun je in de watten leggen.

Hoe het er allemaal precies uit gaan zien, dat houdt het merk nog heel even spannend, maar de eerste twee plaatjes zijn al vrijgegeven. Een van een klassieke pump in 'duck egg blue' jacquard met rozen. En een van een sandaaltje met veren in peacock blue.

De Bridgerton-collectie ligt vanaf 15 maart in de digitale winkel van Malone Souliers.

Beeld: Netflix/Malone Souliers

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in