Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijna niemand wil, maar zij wel: Victoria Beckham wil ontwerpen voor Melania

Sommige designers staan nou niet bepaald in de rij om de Amerikaanse first lady te kleden. Zo hebben Tom Ford en Marc Jacobs - "ik heb totaal geen interesse" - al bedankt voor de eer. Maar er is één iemand die geen nee zegt. Victoria Beckham ziet het wél zitten om in de presidentiële garderobe te...

Bijna niemand wil, maar zij wel: Victoria Beckham wil ontwerpen voor Melania

Sommige designers staan nou niet bepaald in de rij om de Amerikaanse first lady te kleden. Zo hebben Tom Ford en Marc Jacobs - "ik heb totaal geen interesse" - al bedankt voor de eer. Maar er is één iemand die geen nee zegt.

Victoria Beckham ziet het wél zitten om in de presidentiële garderobe te komen hangen. Zo verklapte de inmiddels gevierde designer in een panelgesprek met Vogue. 

Een eer

Victoria: "Ik vind het gewoon enorm flatterend als een vrouw ervoor kiest iets van je te dragen of in me wil investeren als designer. Ik wil graag iedereen blij maken en wie het ook mag zijn, als ze mijn kleren willen dragen dan laat ik die kans niet schieten." Melania Trump heeft al laten zien dat ze de kleding van Victoria zeker kan waarderen. Zo werd ze onlangs gespot in de zogeheten Military Patch Sleeve Jumper (in het donkerblauw). 

Bron: Nieuwsblad