Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

BAFTA'S 2021: 10 érg verwarrende jurken

De hemel zij dank voor Helena Bonham Carter. Bij de uitreiking van de televisie BAFTA's werd duidelijk dat het na anderhalf jaar thuiszitten weer even zoeken is naar goede rode loperlooks. Hoe heerlijk het ook is om weer échte mensen op een live red carpet te zien, ook stijl is blijkbaar een soor...

BAFTA'S 2021: 10 érg verwarrende jurken

De hemel zij dank voor Helena Bonham Carter.

Bij de uitreiking van de televisie BAFTA's werd duidelijk dat het na anderhalf jaar thuiszitten weer even zoeken is naar goede rode loperlooks.

Hoe heerlijk het ook is om weer échte mensen op een live red carpet te zien, ook stijl is blijkbaar een soort spier die je moet blijven trainen. Kijk & Giechel.

Nicola Coughlan kwam als pylon – de uitstaande rok was lastig om mee te zitten.

Amanda Berry zag eruit alsof ze zo van kantoor kwam.

Je hebt zoet en je hebt het Miu Miu mierzoet van Aimee Lou Wood. Dit kan met de beste wil van de wereld zelfs niet meer ironisch worden genoemd. 

De jurk van Billie Piper was ernstig in de war en wist niet of ie nu een mouw, een sleep of een strik wilde worden #keuzestress

Hier moesten we erg om lachen: Claudia Winkelman had even een pruik opgezet om volmaakt over te gaan in haar tafelkleedje.

We vrezen dat Ellie Warner (rechts, links Izzy Warner) haar look bij de plaatselijke feestwinkel heeft gevonden.

Oti Mabuse in een matjes-jurk die zou zijn opgeknapt van een andere verdeling van de stof.

Dit was nog de mooiste look en meest glamoureuze van allemaal, al leek Zawe Ashton te verdrinken in alle stof van haar Zimmerman.

Dit moet haast wel een Simone Rocha zijn: Golda Rosheuvel maakte er het beste van.

Gelukkig was ook Helena Bonham Carter uitgerukt, als een van de Dolce & Gabbana Dalmatiërs van Cruella. Dan heb je humor. Love her!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in