Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x chique modedames om te volgen via Instagram

Wie zegt dat het bloggen en vloggen alleen iets voor de huidige generatie is? Er zijn ook vijftigers en zestigers met gevoel voor stijl die de prachtigste plaatjes delen met de wereld via Instagram of snapchat. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.  1. Accidental IconTe beginnen met een 'o...

5 x chique modedames om te volgen via Instagram

Wie zegt dat het bloggen en vloggen alleen iets voor de huidige generatie is? Er zijn ook vijftigers en zestigers met gevoel voor stijl die de prachtigste plaatjes delen met de wereld via Instagram of snapchat. Wij zetten er een aantal voor je op een rij. 

1. Accidental Icon

Te beginnen met een 'oude bekende' waar we al eerder over schreven: de Amerikaanse altijd al hip geklede Lyn Slater, docent aan de universiteit van Fordham (New York). De 63-jarige vrouw houdt alles bij via haar blog Accidental Icon

2. Bag and a Beret

De 53-jarige Mel Kobayashi deelt via Bag and a Beret graag haar modetips. Ze kleedt zich heerlijk jeugdig en heeft lak aan alle (mode)regeltjes. En we moeten zeggen, met zo'n 18.000 volgers doet ze het best goed!

3. La lettre d'Ines

Dat de 59-jarige Française Ines De La Fressange gevoel voor stijl heeft, moge duidelijk zijn. Het ex-fotomodel bezoekt zo'n beetje alle modeshow ter wereld, is goed bevriend met Karl Lagerfeld en draagt de meest geweldige designerkleding. Dat alles deelt ze via La lettre d'Ines. Volgers op de teller: zo'n 204.000!

 

repost @tagwalk #interview #stupidgirl picture @benoitpeverelli for @rogervivier #handbag #vivbow hair @delphinecourteillehair #makeup @lydiapujolsmakeup

Een bericht gedeeld door Ines de la Fressange (@inesdelafressangeofficial) op

4. Not Dead Yet Style

Zestigplusser Patti Gibbons is dol op vintage, dat is duidelijk te zien op haar blog Not Dead Yet Style. Ze houdt van casual en geeft een eigen twist aan de modetrends. Aantal volgers: 4000.

5. Senior Style Bible

Dorrie Jacobsen is tachtig jaar, maar haar gevoel voor mode en stijl is ze nooit kwijtgeraakt. Ze deelt haar tips en tricks via Senior Style Bible. Aantal volgers op de teller: meer dan 18.000!