Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 va va voom vijftigers op de rode loper van TIFF 2018

Werd vorige week de rode loper in Cannes nog platgetrapt door Hollywoodsterren op killer heels. Deze week lag de loper uit in Toronto voor het filmfestival. En ook daar kwamen prachtige parels voorbij. Met op stip 1: Julianne Moore (57) Actrice Julianne Moore droeg een mooie witte strapless japon...

5 va va voom vijftigers op de rode loper van TIFF 2018

Werd vorige week de rode loper in Cannes nog platgetrapt door Hollywoodsterren op killer heels. Deze week lag de loper uit in Toronto voor het filmfestival. En ook daar kwamen prachtige parels voorbij.

Met op stip 1: Julianne Moore (57)

Actrice Julianne Moore droeg een mooie witte strapless japon van het merk Givenchy. Ze straalde op de rode loper. De actrice is in Toronto om haar nieuwe film Gloria Bell te vieren.

2. Julia Roberts (50)

Actrice Julia Roberts koos voor een lange jurk waarin je heel duidelijk haar prachtige figuur ziet. De zwarte zogenoemde peekaboo (kiekeboe gaten links en rechts) jurk is van Dsquared2. De actrice maakte haar look af met een paar hakken van Jimmy Choo heels en sieraden van Lorraine Schwartz.

Nicole Kidman (51)

Nicole Kidman droeg op de rode loper een asymmetrische zwarte jurk met schoudervullingen van Monse. Mocht je helemaal weg zijn van deze zwarte japon en hem ook willen? Hij is binnenkort te koop bij Net-a-Porter. Hou deze webshop dus goed in de gaten.

4. Salma Hayek (52)

Actrice Salma Hayek was in Toronto om haar nieuwe film The Hummingbird Project promoten. Ze wilde lekker opvallen en koos voor een bijzondere rode creatie van Alexander Mcqueen. De jurk met ruffles past heel goed bij de kleine (1.57) temperamentvolle vrouw. 

Monica Bellucci (53)

Ook de Italiaanse actrice Monica Bellucci was naar Toronto gevlogen. Ze koos voor een geklede zwarte jurk waar helaas het merk niet van bekend is. Wel weten we dat ze peperdure sieraden droeg van Cartier.

Bron: The Independent/Daily Mail Beeld: Getty 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in