Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

40+-mode: 9x de leukste roze items om je garderobe compleet te maken

Aan de nieuwe Nouveau zie je het al; Magenta en roze zijn hélemaal de kleur van dit seizoen. Kies een roze eyecatcher en vul dat aan met wat neutraal gekleurde items en je bent helemaal 'on trend'.  En je leeftijd is helemaal geen excuus meer om je niet in deze nieuwste najaarstrend te hullen, wa...

40+-mode: 9x de leukste roze items om je garderobe compleet te maken

Aan de nieuwe Nouveau zie je het al; Magenta en roze zijn hélemaal de kleur van dit seizoen. Kies een roze eyecatcher en vul dat aan met wat neutraal gekleurde items en je bent helemaal 'on trend'. 

En je leeftijd is helemaal geen excuus meer om je niet in deze nieuwste najaarstrend te hullen, want onze mode-expert Anita weet: roze maakt je jong. 

1. Rok met schulprand

Miu Miu, € 250,-

2. Sneaker

Miu Miu, € 690,-

3. Wikkeljurk

Saloni, € 529,-

4. Sandaaltje

Sophie Webster, € 350,-

5. Rok

Maggie Marilyn, € 385,-

6. Wollen jas

Burberry, € 2.190,-

7. Clutch

Valentino, € 540

8. Broek met brede omslagen

Paper London, € 279,-

9. Sweater

Isabel Marant, € 230,-

Penélope Cruz laat hier in Chanel, inclusief clutch en bijpassende nagellak, zien hoe je de roze trend draagt. Wát een plaatje.

Lees ook Anita's blog:

Drie slimme manieren waarop knalroze je vijf jaar jonger maakt

In de nieuwe Nouveau vind je behalve deze 40+ roze modetrend ook de modetrends voor 50+ (aubergine en wijnrood) en 60+ (lila), met heel veel kledinginspiratie.

Nu in de winkel:

Beeld Penélope: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in