Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 3 x Charcoal Pakket van BLOOMR

Charcoal-producten zijn razend populair. Maar alleen die van BLOOMR zijn voorzien van het zogenaamde CocoPure+ keurmerk. CocoPure+ is een door BLOOMR gepatenteerde benaming en staat voor de puurste en best gefilterde kokosproducten. BLOOMR COCONUT CHARCOAL Voor wittere tanden. Verwijdert alle vle...

Winactie: 3 x Charcoal Pakket van BLOOMR

Charcoal-producten zijn razend populair. Maar alleen die van BLOOMR zijn voorzien van het zogenaamde CocoPure+ keurmerk. CocoPure+ is een door BLOOMR gepatenteerde benaming en staat voor de puurste en best gefilterde kokosproducten.

BLOOMR COCONUT CHARCOAL

Voor wittere tanden. Verwijdert alle vlekken en verkleuringen van je tanden, zonder ze te beschadigen. Het wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten zonder toevoegingen. Puur natuur dus.

BLOOMR COCOSOAP

Het natuurlijk alternatief voor het scrubben en reinigen van de huid. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal, vandaar de zwarte kleur.

Deze Charcoal zorgt bij contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen, verwijdert en onzuiverheden absorbeert. Deze CocoSoap is dus een scrub, detox en cleanser inéén.

Winactie:

Nouveau mag 3 pakketten weggeven t.w.v. € 59,95. Vul het formulier hieronder in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze actie is gesloten!Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in