Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WIN & MAIL: COLLISTAR NERO SUBLIME (GESLOTEN)

Collistar Nero Sublime Collistar Research heeft een revolutionaire crème, serum en masker ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare...

WIN & MAIL: COLLISTAR NERO SUBLIME (GESLOTEN)

Collistar Nero Sublime

Collistar

Collistar Research heeft een revolutionaire crème, serum en masker ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid.

De crème

De crème heeft een lichte, fluweelzachte en tegelijkertijd luxueuze en ultra gladde textuur. Het gezicht ziet er meteen subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Het serum

Een echt elixer van licht en jeugdigheid. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Het masker

Dit volstrekt unieke en ongeëvenaarde masker bevat kostbare ingrediënten met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking, gecombineerd met zwarte klei en bamboe houtskool.

Dit rijke en romige masker werkt direct en heeft een tweevoudige werking:

1. Het zuivert en ontgift de huid: verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen uit de poriën, die anders de zuurstoftoevoer verhinderen en het huidvernieuwingsproces belemmeren.

2. Het gezicht ziet er subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Website

www.collistar.nl

Win & Mail

Nouveau mag 2 sets weggeven (crème, masker en serum) t.w.v. € 181,25. Om kans te maken op een van de sets stuurt u een mail met uw NAW-gegevens onder vermelding van NERO naar redactie@nouveau.nl. Deze actie is gesloten!