Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verwennerij voor de huid: tips voor het aanbrengen van oogcrème

Nouveau lanceert de Beauty Minutes, waarin prangende beauty vragen worden beantwoord door experts. Dit keer legt Make-Up Artist Randall van Sisley vanuit het prachtige COBRA museum uit, hoe je oogcrème aanbrengt. Niet moeilijk, maar je moet het net even weten. Wil je meer weten over producten? Ki...

Verwennerij voor de huid: tips voor het aanbrengen van oogcrème

Nouveau lanceert de Beauty Minutes, waarin prangende beauty vragen worden beantwoord door experts. Dit keer legt Make-Up Artist Randall van Sisley vanuit het prachtige COBRA museum uit, hoe je oogcrème aanbrengt. Niet moeilijk, maar je moet het net even weten.

Wil je meer weten over producten? Kijk dan ook onze andere Beauty Minutes met Randall.

De geschiedenis van Sisley

Het Franse merk Sisley is opgericht in 1976 door Hubert en Isabelle d'Ornano en in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze in de internationale high-end cosmeticasector. Het merk is ontstaan vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie selecteren zij de beste onderdelen van planten en etherische oliën om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Ontdek het merk hier.

WIN EEN SISLEŸA L’INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME VAN SISLEY

T.W.V. € 163,50


Samen met Sisley geven we 3x Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème weg t.w.v. € 163,50! Bekijk de video en vind het antwoord op de vraag: Op welke delen van het oogcontour breng je deze oogcrème aan? Je kunt jouw antwoord tot en met 29 december 2017 invullen in onderstaand formulier. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.