Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van deze beautytip voor volle wenkbrauwen hadden we nog nooit gehoord

Roya Zara staat bekend als dé wenkbrauwkoningin van Nederland. Leontine Borsato, Nicolette van Dam en Lieke van Lexmond zijn maar een paar Bekende Nederlandse dames die vertrouwen op haar kunde voor een stijlvolle look. En die hebben best mooie wenkbrauwen! Op de vraag of ze nog een goede tip voo...

Van deze beautytip voor volle wenkbrauwen hadden we nog nooit gehoord

Roya Zara staat bekend als dé wenkbrauwkoningin van Nederland. Leontine Borsato, Nicolette van Dam en Lieke van Lexmond zijn maar een paar Bekende Nederlandse dames die vertrouwen op haar kunde voor een stijlvolle look. En die hebben best mooie wenkbrauwen!

Op de vraag of ze nog een goede tip voor volle wenkbrauwen had, kregen we dit opmerkelijke antwoord:

Roya: “Te dunne wenkbrauwen maken onnodig oud. Over het algemeen staan brede, volle wenkbrauwen het mooist. Ga dus niet zomaar zelf aan de slag en maak je wenkbrauwen niet te dun.

Knoflook is goed voor vollere wenkbrauwen. Gewoon met een opengesneden teentje over je wenkbrauw wrijven en na tien minuten afspoelen met water en zeep.”

Nou, het is dat Roya het zegt, dat we het wel willen overwegen...

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in