Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ultieme lentegeur: 10 parfums met mimosa

Hul je in een wolk vol zonnige vrolijkheid! Vraag aan een bewoner van de Côte d'Azur wanneer het daar voelt als lente en hij of zij zal beginnen over mimosa. Deze heester bloeit heel kort en heel vroeg en staat met stralend gele fluffy bloemetjes symbool voor de steeds warmer wordende zon. Prada ...

Ultieme lentegeur: 10 parfums met mimosa

Hul je in een wolk vol zonnige vrolijkheid!

Vraag aan een bewoner van de Côte d'Azur wanneer het daar voelt als lente en hij of zij zal beginnen over mimosa. Deze heester bloeit heel kort en heel vroeg en staat met stralend gele fluffy bloemetjes symbool voor de steeds warmer wordende zon.

Prada Mimosa, Gas Bijoux Sea Mimosa. Annick Goutal le Mimosa, Fragonard Mimosa, Guerlain Après L'Ondee.

De geur van mimosa is heerlijk, alsof viooltjes en frambozen een liefdesbaby met de zon hebben gemaakt. Geen wonder dat het een populair ingrediënt voor parfums is. Je vindt 'm in een flesje als poederig en bloemig, maar heel licht en zonnig. Het is een klassieke 'soliflore' in parfumspeak. We hebben tien topgeuren met mimosa voor je geselecteerd en als we zelf zouden mogen kiezen, dan zouden we voor die van Annick Goutal gaan.  

Jo Malone London Mimosa & Cardemon, 100Bon Mimosa & Heliotrope, Atelier Rebul Mimosa Wood, Calypso Mimosa en Florascent Nature Mimosa.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in