Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

UITSLAG: TESTEN SERUM CLARINS

In augustus plaatsen wij een exclusieve oproep op onze website voor nouveau lezers om een nieuw product te testen van Clarins, Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif. Uit alle reacties selecteerde wij 15 lezers die het product voor ons getest hebben. Zij gaven het product een gemiddeld cijfer...

UITSLAG: TESTEN SERUM CLARINS

In augustus plaatsen wij een exclusieve oproep op onze website voor nouveau lezers om een nieuw product te testen van Clarins, Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif. Uit alle reacties selecteerde wij 15 lezers die het product voor ons getest hebben. Zij gaven het product een gemiddeld cijfer van 8.3!

Uit de groep van 15 testers hebben wij 2 dames geselecteerd die werden gefotografeerd door een professionele fotograaf en gestyled door een professionele stylist.

Clarins Linda Achterberg

Linda Achterberg (50) was een van de geselecteerde. Zij zegt over het serum: “Mijn huid is verbeterd sinds ik het serum gebruik; hij voelt beter, ziet er frisser uit, is egaler en voelt minder trekkerig en droog. Mijn huid is minder geïrriteerd en voelt gladder. Het geeft een heerlijk sensatiegevoel bij het aanbrengen, het serum voelt lekker en is niet vet. Ik kreeg positieve reacties uit mijn omgeving, namelijk dat mijn huid er beter en mooier uitziet. Het serum krijgt van mij een 8.”

Clarins Myriam de Jong
Clarins

Andere reacties van de lezeressen:

  • Martha (45) geeft een 8. “Mijn huid oogt niet alleen steviger, maar ook egaler en rustiger. Ook mijn kaaklijn is iets strakker. Zelfs mijn gevoelige huid verdraagt het serum goed. Tijdens het testen, kreeg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik er uitgerust en goed uitzag. Het doet echt iets."
  • Janice (43) geeft een 10. “Omdat het doet wat ’t belooft! Je ziet de pigmentvlekken wat minder en mijn huid oogt egaler.”
  • Wianne (59) geeft een 8.5. “Mijn huid voelt beter en is steviger, minder slap sinds ik het serum gebruik.”
  • Sandra (51) geeft een 8. "Ik had een onrustige, vermoeide huid. Sinds ik het serum gebruik is mijn huid rustiger geworden en oogt minder vermoeid. Het serum voelt zacht aan en smeert lekker uit.”
  • Janny (67) geeft een 9. “Ik heb minder diepe groeven langs mijn mond, mijn huid is minder slap en mooi egaal. Het serum smeert heerlijk, het is echt een superproduct!”.