Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trendkleur: dieprode lipstick

Je inner Goth kan haar hart ophalen!   Zwarte lipstick is een dingetje voor A/W 2019 en als je inner Goth hier een dansje van gaat doen, moet je het vooral dragen. Mag het ook wel iets minder edgy, dan is dieprood een geweldig alternatief bij de vele Victoriaanse elementen van dit seizoen. Het is...

Trendkleur: dieprode lipstick

Je inner Goth kan haar hart ophalen!  

Zwarte lipstick is een dingetje voor A/W 2019 en als je inner Goth hier een dansje van gaat doen, moet je het vooral dragen. Mag het ook wel iets minder edgy, dan is dieprood een geweldig alternatief bij de vele Victoriaanse elementen van dit seizoen.

Het is bij deze kleur even zoeken naar wat past bij de teint en stijl. Hou je van klassiek, dan zit je goed met bloedrood. Hou je van een beetje apart? Denk dan aan de kleur van pruimen: rood-paars-bruin. Zit je daar tussenin, ga dan voor bordeaux, rood met een vleugje blauw erin.

Omdat het een opvallende lipkleur is, mag de rest van je make-up zeer subtiel zijn: een beetje foundation, een beetje mascara, niets meer aan doen, zoals hier bij Chloé.

Dieprood Top 5

  1. Tom Ford Lip Colour in Bruised Plum (€ 55)
  2. Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Undefeated (€ 26)
  3. Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid in Paradise (€ 37)
  4. Elizabeth Arden Beautiful Colour Liquid Lipstick in Burgundy (€ 22)
  5. Givenchy Le Rouge Night Noir in Nº5 Night in Plum (€ 38)

En wil je het toch echt zwart hebben: Le Rouge Night Noir van Givenchy (€ 30) in zes tinten zwart met ook versies met wat rood, goud, blauw en grijs.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in