Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tjoxvolle box Nivea skincare

Op tjox.nl vind je tjoxvolle boxen met merkproducten voor een mooie prijs. Dit keer: gezichtsverzorging van NIVEA. Drie fijne producten én een handig make-up tasje.  De CELLular Volume Filling-lijn van NIVEA is perfect geschikt voor de dagelijkse verzorgingsroutine. De producten zorgen ervoor dat...

Tjoxvolle box Nivea skincare

Op tjox.nl vind je tjoxvolle boxen met merkproducten voor een mooie prijs. Dit keer: gezichtsverzorging van NIVEA. Drie fijne producten én een handig make-up tasje. 

De CELLular Volume Filling-lijn van NIVEA is perfect geschikt voor de dagelijkse verzorgingsroutine. De producten zorgen ervoor dat de huid er voller, steviger en daardoor jonger uitziet. Het verwijderen van make-up en het reinigen van het gezicht gaat snel en makkelijk met Micellair Water.

Bestel nu de Tjoxvolle box van NIVEA van € 53,- voor € 35,-

In de tjoxbox zit:

1. NIVEA Make-up tasje t.w.v. €8,50

2. NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème (50 ml)

3. NIVEA Essentials 3in1 Sensitive & Verzorgend Micellair Water (200 ml)

4. NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls (30 ml)

Tjox, de beste merkproducten voordelig in een box Op www.tjox.nl vind je compleet gevulde boxen van alle favoriete merken. Sun, Robijn, Zwitsal, Neutral, SoPure en NIVEA. Ideaal om de voorraadkast mee aan te vullen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. De boxen van tjox worden snel en gratis thuisbezorgd: wel zo prettig!

*Je kunt meedoen aan de actie zolang de voorraad strekt. De tjoxbox met NIVEA CELLular wordt binnen 1-3 werkdagen gratis thuisbezorgd.