Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tiffany's stopt roze goud in een flesje

Maar hoe zit het met die blauwe roos? Tiffany & Co bracht in 2017 een parfum onder haar eigen naam uit. Als knipoog naar de core business is de fles geslepen als een diamant, het doosje heeft hetzelfde roodborstjesei-blauw als dat waarin de sieraden worden verpakt. Die geur komt nu met een optimi...

Tiffany's stopt roze goud in een flesje

Maar hoe zit het met die blauwe roos?

Tiffany & Co bracht in 2017 een parfum onder haar eigen naam uit. Als knipoog naar de core business is de fles geslepen als een diamant, het doosje heeft hetzelfde roodborstjesei-blauw als dat waarin de sieraden worden verpakt.

Die geur komt nu met een optimistische flanker van parfumier Jerome Epinette van Robertet : Tiffany Rose Gold, met geurnoten als zwarte bed, blauwe roos (huh?) en Abelmoschus moschatus, zaden met een muskusachtige geur.

Die blauwe roos is in werkelijkheid eerder violet, het is een Japanse variëteit die naast roos iets citrusachtigs heeft. Verkrijgbaar in 50 en 75 ml en het flesje kan desgewenst gegraveerd worden met een persoonlijke boodschap.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in