Style has no Age: Julia Roberts (50) straalt nog steeds van oor tot oor

Door Martine Schut
Style has no Age: Julia Roberts (50) straalt nog steeds van oor tot oor

Julia - big smile - Roberts is eigenlijk sinds de film Pretty Woman geen spat veranderd. Logisch dat ze nog steeds een veelgevraagd actrice en model is. Hoe blijft ze toch zo'n natural beauty?

Uiteraard heeft de vrouw - die inmiddels tig keer uitgeroepen is tot mooiste vrouw ter wereld - zo haar geheimen. 

Geluksvogel

De actrice is sowieso gezegend met goede genen, maar wat volgens haar ook heel erg helpt om jong te blijven: gelukkig zijn. "Ik ben een ras-optimist die veel lacht en ik heb een positieve levensvisie.

Hoe ouder je wordt, hoe meer je innerlijk gaat tellen, en tegen een happy attitude kan geen wondermiddel op. Geluk maakt je mooi en houdt je jong", zei de actrice in een interview met Girls in Film.

Sporten, sporten, sporten

Maar eerlijk is eerlijk, dat is het natuurlijk niet alleen. Ook Julia Roberts sport om gezond, fit en slank te blijven. Wat ze doet? Pilates, zwemmen, wandelen en aerobics. En o ja, dit doet ze natuurlijk niet een keer per week, maar vier dagen per week een uur lang. 

Zweten

Maar dat is nog niet het enige. Ook vind je haar geregeld in de sportschool met personal trainer Kathy Kaehler. Zij verklapte aan de Elle hoe ze Julia laat zweten.

"Eerst doen we twintig minuten aerobics en daarnaast veertig minuten lunges, crunches, planken en push-ups. Tja, je moet wat over hebben voor zo'n lijf.

Eten

Ook gezond eten is belangrijk. Maar er is een ding wat ze absoluut niet wil opgeven: brood. Daar is ze dol op. Julia heeft een speciale diëtiste (Carrie Wiatt) in de arm genomen die haar helpt met gebalanceerd eten. "Julia ontbijt met yoghurt, bessen en zelfgemaakte granola.

Lunch en diner

Haar lunch bestaat uit spinazie, kip, artisjokken en rijst. En haar diner? Zalm, quinoa en Chinese groenten of zeebaars met een salsa van zwarte bonen en asperges.

Instagram

Voor wie het leuk vindt om te weten, Julia zit sinds kort op Instagram. En daar blijkt ze de grappigheid zelve. Iemand plaatste op social media een foto van de actrice en zette daarbij dat ze lelijke zwarte nagellak op had. Daar had de actrice een mooi antwoord op. 

Go Julia!

'Om precies te zijn: het is donkerblauwe navy nagellak, met een laagje glitter als basis. Voor het geval je je comment over 'lelijke zwarte nagellak' zou willen aanpassen naar 'lelijke navy nagellak met glitter. Just sayin', zo reageerde de actrice op het commentaar. Go Julia!

Bron: Elle/The Independent Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in