Style has no age: iedere vrouw wil op Angelina Jolie (43) lijken

Door Martine Schut
Style has no age: iedere vrouw wil op Angelina Jolie (43) lijken

Angelina Jolie zal in december de redactie van het radioprogramma Today op BBC Radio 4 aansturen. Reden voor ons om de inmiddels ex-vrouw van Brad Pitt door de 'Style has no age wasstraat' te gooien.

De inmiddels 43-jarige actrice wordt geadoreerd door zowel mannen als vrouwen. 

De mooiste

Niet zo gek dat Angelina dus vorig jaar door het magazine People uitgeroepen werd tot mooiste vrouw van het jaar. Ze doet er heel veel voor om er zo fris en fruitig uit te zien. 

Style has no age: iedere vrouw wil op Angelina Jolie (43) lijken

Clean eten

Allereerst eet ze zo goed als 'clean', dat betekent altijd vers, zelf klaargemaakt en nooit voorverpakte producten. Uiteraard zijn koolhydraten ook een no go, althans niet te veel. Verder eet ze heel veel eiwitrijk voedsel en veel graansoorten. 

Gestoomde groenten

Haar ontbijt: een eiwitshake, gekookte eieren of fruit. Voor de lunch kiest ze vaak voor sla met quinoa en groenten. En het avondeten van Angelina bestaat vaak uit vis, gestoomde groenten en rijst. 

Zweten

Ook is de moeder van zes vaak zwetend in de sportschool te vinden. En wel met personal trainer Gunnar Peterson. Hij doet krachttraining met haar, denk aan squats, met gewichten in de weer en lunges. Maar dat is lang niet alles, Angelina houdt daarnaast van yoga, aerobic en wandelen. Bezig bijtje die Angie!

Bron: People/Woman's Health Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in