Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: Catherine Zeta Jones (48) straalt als nooit te voren

Catherine heeft een aantal roerige jaren achter de rug (gedoe met haar man Michael Douglas en ze liet zich opnemen in een kliniek wegens een bipolaire stoornis), maar dat is niet te zien. De actrice gaat richting de vijftig en ziet er prachtig uit. Haar geheim? Au naturel? Volgens boze (botox)ton...

Style has no age: Catherine Zeta Jones (48) straalt als nooit te voren

Catherine heeft een aantal roerige jaren achter de rug (gedoe met haar man Michael Douglas en ze liet zich opnemen in een kliniek wegens een bipolaire stoornis), maar dat is niet te zien. De actrice gaat richting de vijftig en ziet er prachtig uit.

Haar geheim?

Au naturel?

Volgens boze (botox)tongen zou ze de natuur een handje geholpen hebben, maar volgens de actrice is ze au naturel en drinkt ze gewoon liters water op een dag, sport ze veel en houdt ze van gezond eten. "Daar voel ik me goed en lekker bij. Zeker omdat ik zoveel reis", zei Catherine tegen E! News.

Fruit en groenten

Dat gezonde eten ziet er als volgens uit. Ten eerste, de actrice drinkt absoluut geen alcohol. Daarnaast eet ze allemaal ontstekingsremmende producten (uien, pepers, knoflook en donkere bladgroenten) en fruit dat bomvol antioxidanten zit, zo onthulde ze in W Magazine.