Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stralende nagels met deze 'nailgloss'

Als lipgloss voor je nagels. Minus plakkerigheid. Een wonderlijk product dat we direct willen uitproberen. De Dior Nail Glow Nail Enhancer wordt getipt als dé redder in grote nagelnood. Of je nou nog niet naar de salon durft, nog niet aan de salon bent toegekomen of gewoon thuis een boost voor je...

Stralende nagels met deze 'nailgloss'

Als lipgloss voor je nagels. Minus plakkerigheid.

Een wonderlijk product dat we direct willen uitproberen. De Dior Nail Glow Nail Enhancer wordt getipt als dé redder in grote nagelnood.

Of je nou nog niet naar de salon durft, nog niet aan de salon bent toegekomen of gewoon thuis een boost voor je nagels zoekt. Met de Glow Enhancer tover je in no time de prachtigste nagels tevoorschijn. En die kunnen momenteel, met al dat gewas, wel wat extra liefde gebruiken natuurlijk.

Ken je de Lip Glow van Dior? Nou, dit is een soort versie voor je nagels. Een dun laagje op blote billen-nagels en het roze wordt rozer en het wit witter. Jouw nagels, maar dan beter. Wij zijn fan.

Beeld: Dior

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in