Salma Hayek viert 53e verjaardag, en wat ziet ze er waanzinnig uit

Door Martine Schut
Salma Hayek viert 53e verjaardag, en wat ziet ze er waanzinnig uit

Salma Hayek is 53 geworden, maar de actrice lijkt geen dag ouder te worden. Haar verjaardag vierde ze groots - in bikini (wat een lijf!) - op het strand van een zonnig oord.

De actrice ziet er nog steeds erg goed uit. 

Miljoen likes

Zo laat ze zien via Instagram. Het regent complimenten en likes (bijna twee miljoen) onder de foto. 'Wow, ik hoop dat ik er nog zo uitzie als ik 53 ben.' En: 'Je bent in al die jaren niets veranderd. Hoe doe je dat toch? Wat ben je mooi', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Lekker snoepen

De natuurlijke schone vertelde onlangs in een interview dat ze trots is op haar rondingen. Veel aan haar uiterlijk doet Salma niet meer. "Ik zou veel meer kunnen doen. Zoals sporten, mijn toetje laten staan en geen wijn drinken. Maar het is niet mijn belangrijkste prioriteit om mooi te zijn."

Bikini

Het is overigens niet de eerste keer dat de actrice haar verjaardag in bikini viert en dat deelt via Instagram. Dat deed ze bij haar 51e en 52e verjaardag ook al. Maar geef haar eens ongelijk.

Bron: The Sun/Instagram Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in