Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rozen en romantiek van Ralph Lauren

In de parfumwereld is 2021 het jaar van de roos. Mensen die al een jaar veelal binnen zitten, hebben geen behoefte aan exotische nouveautés, die willen gewoon weer aards genieten. Dat lijkt de insteek van veel parfumeurs te zijn, die nieuwe parfums afleveren. Wat er recent is gelanceerd, heeft ve...

Rozen en romantiek van Ralph Lauren

In de parfumwereld is 2021 het jaar van de roos.

Mensen die al een jaar veelal binnen zitten, hebben geen behoefte aan exotische nouveautés, die willen gewoon weer aards genieten. Dat lijkt de insteek van veel parfumeurs te zijn, die nieuwe parfums afleveren. Wat er recent is gelanceerd, heeft veel overeenkomsten: klassiekers als honing, vanille, patchoeli, musk en roos zijn alom vertegenwoordigd.

Zo ook Romance van Ralph Lauren, een chypre-floral die de nieuwste aanwinst is in de collectie van Romance Rose (2018), Beyond Romance (2019) en de speciale editie Romance Pink Pony (2020) waarvan de gehele opbrengst naar Laurens stichting voor kankerbestrijding gaat.

Wat zit er in het geheimzinnige matglazen flesje? Een parfum met meirozen, zwarte bessen en roze peper dat overgaat in iets heel bloemigs met Damascena rozenessence, jasmijn en ylang-ylang 'op een bedje van patchoeli en musk.' Maar vooral heel veel rozen, dus.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in