Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rome in een geur: deze parfums ruiken naar gelato en cannoli

Deze zomer niet naar Italië? Geen probleem. De Italiaanse zomer in een geur. Normaal gesproken denken we dan aan citrusvruchten, maar voor de liefhebber van zoeter waar heeft Bvlgari ook een heerlijke optie: de parfums van Omnia zijn geïnspireerd op de Italiaanse liefde voor hun gelaterie en past...

Rome in een geur: deze parfums ruiken naar gelato en cannoli

Deze zomer niet naar Italië? Geen probleem.

De Italiaanse zomer in een geur. Normaal gesproken denken we dan aan citrusvruchten, maar voor de liefhebber van zoeter waar heeft Bvlgari ook een heerlijke optie: de parfums van Omnia zijn geïnspireerd op de Italiaanse liefde voor hun gelaterie en pasticcerie.

Heel Romeins, heel weelderig, en in een snoepje van een verpakking. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit sappige grapefruit en granaatappel, poederachtige roos en sublieme vanille. Maar net wat je ding is. Omnia Crystalline ruikt naar de frisse tonen van Aziatische nashi. Coral heeft lekker veel hibiscus en de sprankelende Omnia Pink Sapphire is een levendige mix van roze pomelo, granaatappelen frangipani.

Let op: de geuren zijn een limited edition, dus als jij nog tot diep in het najaar naar a Roman Holiday wilt ruiken, weet je wat je te doen staat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in