Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op dit oogmasker is een ware run

En morgen fris weer op. Het klinkt als een wondertje: een oogmasker waar je 's avonds mee gaat slapen, die tijdens de nacht fijne lijntjes en rimpels aanpakt. En dat van een écht goede facialist. Geen wonder dat er online een ware run is ontstaan op het Dr. Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask. Het mas...

Op dit oogmasker is een ware run

En morgen fris weer op.

Het klinkt als een wondertje: een oogmasker waar je 's avonds mee gaat slapen, die tijdens de nacht fijne lijntjes en rimpels aanpakt. En dat van een écht goede facialist. Geen wonder dat er online een ware run is ontstaan op het Dr. Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask.

Het maskertje belooft al binnen vijftien minuten rimpels aan te pakken, tot wel 64%, zo blijkt uit een onderzoek. Dat klinkt natuurlijk véél te mooi om waar te zijn, maar er waren in de eerste 48 uur van verkoop al 5000 vrouwen die het wilden proberen.

Alternatief voor injectables

Dat zal te maken hebben met de awardwinnende naam die achter het maskertje zit. Dr. Steven Harris is cosmetisch arts en hij ontwikkelde het masker als een alternatief voor injectables. Klinkt al direct interessanter, toch?

Het masker ziet er misschien uit als een gewoon slaapmasker, maar er zitten allerlei siliconen stipjes op rondom de ogen. Het idee: die houden grip op je huid, waardoor je in de nacht niet fronst. Wat dus minder lijntjes oplevert. En een meer ontspannen nachtrust ook nog, want fronsen kost ineens veel meer moeite.

Ontspannen naar bed

Ideaal voor tijdens de nacht, maar je kunt het masker ook dragen tijdens bijvoorbeeld het mediteren of een powernap. Eigenlijk alles waarbij je met je ogen dicht wilt ontspannen dus. O, en je kunt je favoriete serums en moisturizers er gewoon onder dragen.

Kost dat? Nou, dat valt gezien alle claims nog best mee. Voor 99 euro haal je een wondermaskertje in huis, maar voorlopig kom je wel even op de wachtlijst. Al schijnt er in de komende week weer voorraad aan te komen. Als warme broodjes, voorspellen wij.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in