Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe Les Eaux de Chanel: Paris-Édimbourg

Coco in de Highlands? Tweed en jeneverbes. Paris-Édimbourg  is de vijfde geur in de Les Eaux de Chanel collectie, geïnspireerd door bijzondere bestemmingen waar oprichter Coco een zwak voor had. De bedoeling van parfumeur Olivier Polge is "een geur te creëren die aromatisch is en je doet denken a...

Nieuwe Les Eaux de Chanel: Paris-Édimbourg

Coco in de Highlands? Tweed en jeneverbes.

Paris-Édimbourg  is de vijfde geur in de Les Eaux de Chanel collectie, geïnspireerd door bijzondere bestemmingen waar oprichter Coco een zwak voor had.

De bedoeling van parfumeur Olivier Polge is "een geur te creëren die aromatisch is en je doet denken aan het comfort van een tweedjasje uit de garderobe van een man, iets wat Coco vaak deed en haar inspireerde."

Chanel ontdekte Schotland in 1924 dankzij Hugh Grosvenor, de 2e hertog van Westminster, met wie ze tot 1930 een relatie zou hebben.

Het was een heel andere wereld dan die van de society en ze vond het er geweldig: ze viste er op zalm, speelde kaart met Winston Churchill (hier rechts, Coco staat in het midden) en Vera Bate en genoot van het heldere licht.