Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull

Door Ella Vermeulen
Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull

Wij wisten allang dat ze een echte beauty is!

Presentator, goede-doelen-tijger, slimme bevlogen powervrouw – Nouveau is vertrouwd met de kwaliteiten van Quinty Trustfull…

Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull
…niet voor niets schitterde ze eerder dit jaar op de cover. Het kwartje is ook gevallen bij een van de bekendste make-up merken ter wereld. Max Factor, onderdeel van Coty Benelux, koos Quinty als het gezicht van de nieuwe nationale campagne die vanaf begin oktober in Nederland te zien zal zijn #beautywithdepth.
Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull

"Quinty Trustfull sluit perfect aan bij de waarden van Max Factor," zegt Guilhem Widmer, General Manager Coty Consumer Beauty Benelux. "Ze staat vol in het leven en is een sterke, krachtige vrouw met een no-nonsens houding die haar carrière en haar privéleven perfect managet. Quinty heeft een grote 'likability' (gunfactor) en wordt door veel vrouwen als voorbeeld gezien. Haar natuurlijke charme en haar ongedwongen vrouwelijke uitstraling in combinatie met haar nuchtere mentaliteit passen perfect bij Max Factor."

Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull

"Ik ben al jaren groot fan van Max Factor en in mijn toilettasje zitten aardig wat make-up producten van het merk," zegt Quinty. "Ik ben dan ook heel trots dat ik gevraagd ben om het gezicht te zijn van zo'n iconisch merk. Dat is toch een meisjesdroom die uitkomt? Ik geniet dan ook met volle teugen van deze nieuwe uitdaging in mijn leven."

Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull

Trustfull, die haar carrière begon als fotomodel en omroepster, is een graag geziene tv-host en presentator. Naast haar werk als een van de drie presentatrices van het populaire tv-programma Koffietijd, presenteert zij ook geregeld de 5 Uur Live Show, eveneens te zien bij RTL4. Quinty zet zich met verve in voor goede doelen en is ambassadrice van de Nationale Postcode Loterij, de Stichting DaDa en Pink Ribbon.

Mooie nieuwe rol voor Quinty Trustfull

Ze woont in Amsterdam en Atlanta, waar haar echtgenoot Orlando Trustfull trainer is bij de Amerikaanse voetbalclub Atlanta United. Haar zoon Kayne (21) studeert in Tampa/Florida en haar dochter Moïse (24, rechts) is actrice en ontwerpster van haar eigen sieraden- en kledinglijn.

Foto's © ANP, Max Factor

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in