Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met dit merk krijg je vanzelf een Rachel-coupe

Of nou ja, toch zeker de kléúr van Jennifer Aniston. In de nineties was er geen kapsel fel begeerder dan die van Rachel uit Friends, en ook nu, ruim twintig jaar later, kunnen we nog watertandend kijken naar Jennifer Aniston. Gelukkig komt haar vaste colorist (haarkleurder dus) Justin Anderson nu...

Met dit merk krijg je vanzelf een Rachel-coupe

Of nou ja, toch zeker de kléúr van Jennifer Aniston.

In de nineties was er geen kapsel fel begeerder dan die van Rachel uit Friends, en ook nu, ruim twintig jaar later, kunnen we nog watertandend kijken naar Jennifer Aniston.

Gelukkig komt haar vaste colorist (haarkleurder dus) Justin Anderson nu met een eigen lijn in kleuringsproducten. Die we ook in Nederland kunnen bestellen.

Mocht Jen An niet je ding zijn: Justin werkt ook voor andere bekende koppen, onder wie Margot Robbie en Gwyneth Paltrow. Zijn reputatie is dat hij blond haar écht gezond weet te houden, geen sinecure.

dpHUE heet het merk van Anderson, te koop bij Cult Beauty, en ze zijn er voor blondines en brunettes, en voor andere haarkleuren in algemenere zin. Olie, maskers, shampoo, hoofdhuidscrubs... alles voor je best hair ever.

Voor het kleuren zelf moet je nog wel langs de salon, maar heeft Anderson wel tips. Wie een Jen An-coupe ambieert vraagt om veel contrast, een spel tussen lichte lokken met donkerder haar eronder. Sun-kissed, daar ga je volgens hem voor. 

Wil je weten welke kleur bij jou natuurlijk sun-kissed oogt, dan raadt hij je aan in fotoalbums van vroeger te bladeren. De kleur die je vroeger als kind van nature had, staat je gegarandeerd nog steeds. We hebben wel eens slechter advies gehoord.

Al zal de kapper best even gek opkijken als je met een inspiratiefoto van jezelf op je vijfde aankomt. Het moet maar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in