Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze bronzing drops geef jij je herfstsnoet nét wat meer kleur

Een instant glow zonder zelfbruiner en vooral ook: zonder er nepbruin uit te zien. Een paar druppels toevoegen aan je beautyroutine en je bent al klaar.

bronzing drops

De tijden van riekende zelfbruiners en lagen bronzer zijn echt voorbij. Wie er tegenwoordig extra glowy en gezond wil uitzien (in de zomer én in de winter) zoekt haar heil bij bronzing drops. Bruiningsproducten 2.0 eigenlijk.

Want ze zijn subtiel, ze zijn handig en je krijgt er geheid complimenten door. Drie geheime wapens om eens uit te proberen.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops (38 euro voor 30ml)

Drunk Elephant

Op social media al een cultproduct, en met reden. Zonneschijn in een flesje, zonder enig schadelijk effect. Met omega-rijke virgin marula-olie en antioxidanten. Past bij elke teint.

Fenty Beauty Eaze Drop’lit All-Over Glow Enhancer (34 euro voor 15ml)

Fenty Beauty

Half skincare, half make-up voor een enorme glow boost vol hydraterende, oplichtende ingrediënten die ook je poriën nog eens laten verdwijnen. Zo te dragen, of te mengen met je foundation.

NYX Christmas Look Born to Glow Liquid Illuminator (9,75 euro voor 18ml)

NYX

Een perfecte basis voor make-up, maar ook los te dragen. Voegt snel een glansje toe aan je gezicht of je foundation en is er in meerdere kleuren voor verschillende resultaten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Getty Images/iStockphoto