Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze beautytips zie je er stralend uit!

Jennifer Aniston (48), Nicole Kidman (50), Halle Berry (50) zien er allemaal prachtig uit. Hoe doen ze dat toch? Het beauty team van Womens Health deelt hun geheim hoe je er op elke leeftijd en net als een Hollywoodster stralend uitziet. 1. HydratatieHet allerbelangrijkste is om te accepteren dat...

Met deze beautytips zie je er stralend uit!

Jennifer Aniston (48), Nicole Kidman (50), Halle Berry (50) zien er allemaal prachtig uit. Hoe doen ze dat toch?

Het beauty team van Womens Health deelt hun geheim hoe je er op elke leeftijd en net als een Hollywoodster stralend uitziet.

1. Hydratatie

Het allerbelangrijkste is om te accepteren dat je huid verandert vanaf een bepaalde leeftijd. Dus gebruik niet dezelfde make-up die je als twintiger mooi vond. Kijk goed welke make-up nu bij je past. En om je huid te hydrateren heb je ook andere producten nodig.

2. Contouren van het gezicht

Je gezicht contouren maakt je jaren jonger. Kies voor een kleur die ongeveer twee  à drie tinten donkerder is dan je eigen huidskleur. Breng het lichtjes aan op de kaaklijn en de jukbeenderen.

3. Rode wijn

Ja, van deze tip worden we heel vrolijk: drink rode wijn. Dankzij één stofje - resveratrol - is het goed voor de gezondheid. Cabernet sauvignon druiven hebben de hoogste concentratie anti-oxidanten. Houd wel mate en drink één glas en niet meer.

4. Kleur je haar

Geef je haar een frisse kleur. Ok, bij sommige vrouwen staat grijs haar prachtig. Maar een mooie blonde of donkere tint maakt je gezicht net wat frisser. Een goed voorbeeld is de Franse first lady Brigitte Macron. 

5. Drink veel

Water en groene thee doen wonderen. Veel drinken zorgt voor een soepelere huid.

6. De wenkbrauw

Geef de wenkbrauw een kleurtje en zorg ervoor dat je nooit teveel haren laat plukken. Een mooi en verzorgde wenkbrauw maakt je echt jonger.