Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze 4 wondermiddeltjes sluit je sandal season fruitig af

Met zachte voeten weer je sokken en sloffen in. Het open schoen-seizoen zit er zo'n beetje op. Wat vaak betekent dat de pedicures op een lager pitje gaan, dat je voeten misschien wel ruw zijn geworden van zon, zee, strand en blote voeten. En dat je toe bent aan een beetje extra verzorging voor je...

Met deze 4 wondermiddeltjes sluit je sandal season fruitig af

Met zachte voeten weer je sokken en sloffen in.

Het open schoen-seizoen zit er zo'n beetje op. Wat vaak betekent dat de pedicures op een lager pitje gaan, dat je voeten misschien wel ruw zijn geworden van zon, zee, strand en blote voeten. En dat je toe bent aan een beetje extra verzorging voor je je weer in dikke sokken en sloffen hult. Met deze vier toppers, heb je zo weer boterzachte zolen.

Lova|Skin Essential Kit (65 euro)

De Zwitserse remedie voor droge en gebarsten voeten en echt een powerhouse van een wondermiddel. Je sprayt je voeten in, wacht twee minuutjes en scrubt daarna met de vijl meer dode huid van je voetzolen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Makkelijk aan te brengen, en direct resultaat.

STARSKIN VIP Fab Feet (30,95 euro)

De mist met AHA's is een chemische peeling, de vijl doet daarna zijn werk en vervolgens smeer je je voeten lekker in met een dikke crème. Een complete pedicure in een pakje. Waarmee je 15 behandelingen onder de pannen bent.

Skin Republic Foot Peel (11,45 euro)

Een sheetmask voor je voeten, dat diep inwerkt op droge en gebarsten hielen en in zeven dagen tijd zorgt voor zachte voeten. Je gaat dus vervellen, maar het is wel een heel doeltreffende en makkelijke manier om van je eelt af te komen. Zijdezacht je herfstsloffen in.

Patchology Softening Foot Mask (10 euro)

Lekker voor droge én vermoeide voeten, deze sloffen in een zakje. Vol kalmerende ingrediënten en lekker verwarmend voor de eerste koele dagen na de zomerperiode. Geen peeling, maar een masker.Happy feet, daar houden we van.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in