Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze 3 producten krijg je snel glanzende lokken

Geen maandenlang smeer-regime, gewoon direct meer shine in je haar.

glanzend haar

Natuurlijk wil je gezond haar. Maar dat is nog een hele weg, want je haar groeit maar langzaam en de kou en verwarming werken de komende maanden ook niet mee. Wil je snel een lekker glansje door je lokken, dan kan dat echt makkelijker. Met deze drie quick fix- producten.

1 – Alles met ‘lamellars’ erin

L'Oréal/Redken

Er zijn tegenwoordig allerlei fijne ‘waters’ die je na het wassen nog even op je haar aanbrengt, nog in de douche, en die je na een paar seconden alweer mag uitspoelen. Veel van die snelle behandelingen bevatten zogenaamde lamellars: stofjes die je haarvezel omsluiten en verzorgen. En dus vooral: weer glad maken, zonder te verzwaren. Werkt alleen aan het oppervlak, maar het werkt als een malle.

Elvive’s Wonder Water is een goede drogistoptie, maar deze van Redken is bijvoorbeeld ook fijn.

2 – Een Colour Gloss

Wella/Aveda

Wil je een iets langduriger effect, dan moet je bij een gloss-behandeling zijn. Die zijn er ook gewoon voor thuis. Zo’n gloss heeft een beetje kleur: het is geen kleurbehandeling, maar er wordt wel nét iets bruin, rood of blond toegevoegd waardoor je weer die shine krijgt van net gekleurd haar.

Deze van Wella staat er goed op, net als deze van Aveda.

3 – Een serum/olie

L'Oréal/Color Wow

Snel van pluishaar af, snel een glansje over je haar. Ook deze producten doen niets voor de gezondheid van je haar van binnen, zie het als een top coat. Een hele snelle en fijne manier om jezelf een beetje op te frissen voor een feestje.

Die van Color Wow is helemaal de trend van het moment, maar ook L’Oréal maakt een hele fijne.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Getty Images