Lauren Hutton schittert in nieuwe beautycampagne

Door Ella Vermeulen
Lauren Hutton schittert in nieuwe beautycampagne

Als iemand het punt van leeftijdloze schoonheid maakt is zij het wel.

Supermodel en rolmodel Lauren Hutton werkt al sinds het begin van de jaren zestig als model "ondanks of misschien wel dankzij het feit dat ik geen klassieke trekken heb," zegt ze zelf. Het klopt dat Hutton en zeer succesvol buitenbeentje is, met dank aan zelfvertrouwen. Ze heeft het spleetje tussen haar tanden gekoesterd, is altijd puur natuur gebleven en is iemand die eerder een eind gaat hiken en nog altijd met een rugzak de wereld rondreist, al dan niet op haar motor, dan dat ze zich in een spa laat oppoetsen.

Lauren Hutton schittert in nieuwe beautycampagne

Eerder dit jaar liep Lauren nog op de catwalk voor Valentino, nu is ze de nieuwe Global Ambassador voor StriVectin, het wondermiddel tegen rimpels en striae met als slogan: 'Hou je collageen, ongeacht je leeftijd'. StriVectin kwam op de markt als middel tegen striae, maar bleek al snel ook goed te werken tegen rimpels. Ze verdwijnen er niet door, maar de huid houdt er meer vocht door vast, zodat ze minder zichtbaar worden.

Lauren Hutton schittert in nieuwe beautycampagne

"Wat me op mijn reizen het meeste opvalt, is dat schoonheid overal bestaat, zoals er overal geweldige vrouwen zijn," zegt Lauren, hier met haar peetdochter, kok Nina Clemente, die ook in de campagne zit. "In elke maat, vorm en lengte – ik zag vrouwen waarmee ik onmiddellijk uit wilde om twintig cannelloni's mee te eten. Het is mooi dat we in een tijd leven waarin we wat meer onszelf mogen zijn. Nieuwsgierig en vitaal blijven tellen zoveel zwaarder mee in de kwaliteit van leven dan streven naar er eeuwig jong uitzien. Er goed uitzien, ongeacht je leeftijd, dat is een geluksbrenger."

Foto's © StriVectin

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in