Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Last van opvliegers? Dit warme drankje helpt!

Hormonen kunnen in het lichaam van een vrouw voor een hoop ellende zorgen. Zeker als je in de overgang bent: klotsende oksels, een hoofd als een boei (ja, dan wil je echt je hoofd in de vriezer doen) of extreme vermoeidheid. Daar is wat aan te doen. Er zijn een hele hoop middeltjes op de markt, m...

Last van opvliegers? Dit warme drankje helpt!

Hormonen kunnen in het lichaam van een vrouw voor een hoop ellende zorgen. Zeker als je in de overgang bent: klotsende oksels, een hoofd als een boei (ja, dan wil je echt je hoofd in de vriezer doen) of extreme vermoeidheid. Daar is wat aan te doen.

Er zijn een hele hoop middeltjes op de markt, maar dit simpele huis, tuin- en keukenmiddel werkt ook. Wat is het? Een soort thee gemaakt van water, appelciderazijn en honing. Producten die iedereen wel in huis heeft. 

Het recept tegen opvliegers

Je maakt het als volgt: meng 200 ml warm water (niet gekookt) met twee eetlepels appelciderazijn en 1 eetlepel honing. Klop alles vervolgens door elkaar totdat je een schuimend drankje krijgt. Et voilà: een warm 'wondermiddel' tegen die vervelende overgangsklachten. 

Waarschuwing: appelciderazijn kan irritatie in de keel veroorzaken wanneer je het niet verdunt. En diabetici mogen dit drankje niet drinken.

Bron: Het Laatste Nieuws Beeld: Pexels