Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

La Roche-Posay initiatief ‘You share We care’

Kanker is wereldwijd ziekteoorzaak nummer 1. Bovendien heeft 2 op de 3 patiënten last van nevenwerkingen op de huid omwille van hun kankerbehandeling. Dermocosmetica kan verzachting bieden en de levenskwaliteit verbeteren. Een beter leven voor een gevoelige huid is dan ook geen loze belofte bij L...

La Roche-Posay initiatief ‘You share We care’

Kanker is wereldwijd ziekteoorzaak nummer 1. Bovendien heeft 2 op de 3 patiënten last van nevenwerkingen op de huid omwille van hun kankerbehandeling. Dermocosmetica kan verzachting bieden en de levenskwaliteit verbeteren. Een beter leven voor een gevoelige huid is dan ook geen loze belofte bij La Roche-Posay. You Share, We Care is een initiatief om een kankerpatiënt met een gevoelige huid een beter leven te geven.

De patiënten die last hebben van nevenwerkingen van hun kankerbehandelingen op de huid, krijgen een jaar lang gratis La Roche-Posay verzorgingsproducten. De producten kunnen verzachting bieden en de levenskwaliteit verbeteren tijdens de behandeling.

U kunt meedoen door een selfie met uw favoriete La Roche-Posay product te maken om een patiënt met een gevoelige huid een beter leven te geven. Deel de selfie op de website van La Roche-Posay. Per 50 gedeelde selfies krijgt 1 patiënt een jaar gratis ondersteuning. Snelle delers maken kans op een kennismakingsproduct van het merk.

Dus deel uw selfie met een product van La Roche-Posay op hun website of op Instagram met hashtag #yousharewecareNL.