Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kies voor koffie in je beautyroutine

Van binnenuit mooi dankzij een kopje koffie. Steeds vaker komen er beatyproducten en -supplementen voorbij op basis van koffie. Dat cafeïne vocht afdrijft wisten we natuurlijk al. Maar er blijkt nog veel meer te kunnen, met deze mooimaker in boonvorm. Wil je focus? Of je immuunsysteem ondersteune...

Kies voor koffie in je beautyroutine

Van binnenuit mooi dankzij een kopje koffie.

Steeds vaker komen er beatyproducten en -supplementen voorbij op basis van koffie. Dat cafeïne vocht afdrijft wisten we natuurlijk al. Maar er blijkt nog veel meer te kunnen, met deze mooimaker in boonvorm.

Wil je focus? Of je immuunsysteem ondersteunen?

Er is een nieuw Amsterdams merk dat alleen nog maar koffie maakt met een bonusfactor. Er zitten supplementen in die je mentaal en fysiek ondersteunen, bij wat je maar wilt eigenlijk. Ook fijn: ze zitten in een milieuvriendelijke capsule (gemaakt van suikerriet) die geschikt is voor elk Nespresso-apparaat. Verkrijgbaar via Q-Coffee.

Wil je een mooiere huid?

Dan moet je bij de producten van het Koreaanse Beigic zijn, dat gebruik maakt van groene koffiebonen in hun crèmes, maskers en oliën. Die bonen bevatten actieve ingrediënten waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor de huid, zoals aminozuren (voor de aanmaak van collageen) en cafeïne voor een betere bloedsomloop.

Waar koffie al niet goed voor kan zijn.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in