Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je nieuwste kaptafel-aanwinst: haarsiroop

Dit product is met reden steevast uitverkocht. Haarverzorging is helemaal hot op het moment, dus komen er steeds meer vernieuwende producten bij om je lokken mee te verzorgen. Maar een siroop, daar hadden we toch echt nóóit aan gedacht. Van verzorgingslijnen helemaal voor je hoofdhuid tot een eig...

Je nieuwste kaptafel-aanwinst: haarsiroop

Dit product is met reden steevast uitverkocht.

Haarverzorging is helemaal hot op het moment, dus komen er steeds meer vernieuwende producten bij om je lokken mee te verzorgen. Maar een siroop, daar hadden we toch echt nóóit aan gedacht.

Van verzorgingslijnen helemaal voor je hoofdhuid tot een eigen merk van de kapper van Jennifer Aniston tot budgetserums voor je huid die je eigenlijk beter in je haar kunt smeren... haircare is helemaal de trend van 2022. En ja: die trend bouwt steeds verder uit.

Nieuwste parel in de kroon van mooie lokken is haarsiroop. Nee, geen plakkerig goedje dat net zo goed in je keukenkastje kan staan, maar een zogenaamde pre wash treatment die volgens veel haarexperts als een soort van nieuwe heilige graal voor haarverzorging wordt gezien. Zoals het wel vaker gaat de laatste tijd, is het beroemd geworden via TikTok.