Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hul je in een wolkje zomers Italië!

Dreamy: Blu Mediterraneo van Acqua di Parma. Voor als een bezoek aan Italië je toch nog een stap te ver is: geuren die vervuld zijn van de charmes van de Italiaanse Middellandse Zee, om even te wanen op een zomerse droomvakantie. Welke bestemming is je favoriet? Arancia di Capri bevat noten van s...

Hul je in een wolkje zomers Italië!

Dreamy: Blu Mediterraneo van Acqua di Parma.

Voor als een bezoek aan Italië je toch nog een stap te ver is: geuren die vervuld zijn van de charmes van de Italiaanse Middellandse Zee, om even te wanen op een zomerse droomvakantie. Welke bestemming is je favoriet?

Arancia di Capri bevat noten van sinaasappel, mandarijn en citroen. Capri’s traditionele citrusvruchten doen wegdromen naar de zonnige sfeer van dit paradijselijk eiland in de Middellandse Zee.

Bergamotto di Calabria, een ode aan de kracht en intensiteit van Calabrië en zijn kostbaarste citrusvrucht. Deze verslavende geur met akkoorden van citrus en hout opent met bruisende noten van bergamot.

Chinotto di Liguria barst van de energie. Een fris, levendig en verkwikkend parfum waarin een zeldzame, overheerlijke citrusvrucht schittert: de chinotto. De contrasterende samenstelling doet denken aan de weelderige natuur van deze unieke regio met haar ruige kustlijn.

Fico di Amalfi belichaamt het adembenemend landschap van de Amalfikust, met haar pittoreske dorpjes en steile kliffen die wegzinken in de Middellandse Zee. Topnoten van bergamot, citroen, grapefruit en cederhout gaan over in een melange van vijg, rode peper en jasmijnblaadjes en versmelten tot een groene, houtige geur die net zo onweerstaanbaar is als het verrassend landschap van de Amalfikust.

Mirto di Panarea verpreidt de aromatische noten van de zilte zeebries en het maquis aan de Middellandse Zee. De mix van jeneverbes, basilicum, citroen en bergamot doet wegdromen naar een eiland waar de tijd bleef stilstaan.

Cipresso di Toscana neemt je mee op een natuurwandeling in een magische regio. De balsemieke, verkwikkende noten van de cipres, het icoon van Toscane, versmelten met een vleugje citroen en steranijs.

Mandorlo di Sicilia is een zweemzoete geur die de zoete herinneringen oproept aan een Siciliaanse manier van leven.

  • Blu Mediterraneo Eau de toilette, 30ml, € 56
  • Blu Mediterraneo Eau de toilette, 75ml, € 88
  • Blu Mediterraneo Eau de toilette, 150ml, € 130

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in