Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe schoon is jouw mond?

Heb je al een schoonmaakroutine voor je beugel of gebitbeschermer? Nouveau samen met Corega Er gaat niets boven een fijne beautyroutine. Je gezicht maak je elke dag schoon, toch? En je poetst je tanden ook twee keer per dag? Het begin is er. Maar behoor jij tot de 22% van Nederland die een beugel...

Hoe schoon is jouw mond?

Heb je al een schoonmaakroutine voor je beugel of gebitbeschermer?

Nouveau samen met Corega

Er gaat niets boven een fijne beautyroutine. Je gezicht maak je elke dag schoon, toch? En je poetst je tanden ook twee keer per dag? Het begin is er. Maar behoor jij tot de 22% van Nederland die een beugel of bitje draagt (of een (klein)kind heeft met een beugel), dan is de kans groot dat je een belangrijke stap overslaat.

Of je nou zo’n mooie onzichtbare beugel hebt of misschien ’s nachts iets draagt om tandenknarsen of snurken tegen te gaan – het dragen van een beugel of bitje schreeuwt om een extra stukje schoonmaak in de ochtend. Dat kan heel makkelijk zijn, en helpt je dure beugel of beschermer extra lang mee te gaan.

Slechte adem

Dikke kans dat je er ’s ochtends niet eens bij nadenkt, maar dat ding dat je de hele nacht in je mond hebt gehad, verdient net zo’n nauwkeurige schoonmaak als de rest van je gezicht en mond. Een beugel (of een sportbitje bijvoorbeeld) is een perfecte plek voor ziektekiemen om zich te vermenigvuldigen. Doe je daar niets aan, dan kan dat je een slechte adem opleveren.

Reden genoeg dus om je beugel of bitje goed schoon te houden. Gelukkig wordt dat steeds makkelijker. Met de nieuwe reinigingstabletten van Corega Pro Beugels & Bitjes bijvoorbeeld. Die doden 99,9%* van de bacteriën die geurtjes veroorzaken op je beugel, zonder dat je daar al te veel voor hoeft te doen.

Goed voor je beugel en je mond

Even oplossen in warm water, beugel of bitje een paar minuten laten weken en daarna zachtjes schoon borstelen en afspoelen. Klaar. Goed voor je adem, goed voor je mondhygiëne, goed voor je beugel. Makkelijk, snel, overal verkrijgbaar (drogist, supermarkt, online…) en niet duur, want je betaalt voor 30 tabletten slechts 6,99 euro.

Hoog tijd om dit in je routine te verwerken, zouden wij zeggen.

*in laboratoriumtesten