Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heel avondritueel? Zo krijg je in één minuut een stralende huid!

De tijden van zeven verschillende serums smeren, zijn voorbij. Is het in jouw kleed- of badkamer ook een drukte van jewelste met potjes en flesjes? Het kan echt makkelijker, die avondroutine. De nieuwe generatie van het beroemde Advanced Night Repair Face Serum van Estée Lauder telt namelijk als ...

Heel avondritueel? Zo krijg je in één minuut een stralende huid!

De tijden van zeven verschillende serums smeren, zijn voorbij.

Is het in jouw kleed- of badkamer ook een drukte van jewelste met potjes en flesjes? Het kan echt makkelijker, die avondroutine.

De nieuwe generatie van het beroemde Advanced Night Repair Face Serum van Estée Lauder telt namelijk als zeven serums in één. En naast voor ’s nachts, is het ook een echt powerhouse voor overdag. Scheelt je bakken met tijd én laat je direct stralen, daar houden we van.

Serumbom

De alleskunner van een serumbom stroomlijnt je avondritueel: één keer smeren, zeven keer resultaat. Met het beroemde bruine glazen flesje (heerlijk recyclebaar!) pak je in een keer al je zorgen aan. En door de nieuwe, extra krachtige formule werkt-ie nu nog beter dan ooit ook.

Het befaamde serum is al jaren een hit bij allerlei sterren, en met reden. Het doet eigenlijk alles wat je maar kunt willen voor je huid. Het pakt fijne lijntjes aan. Maakt je huid steviger, egaler, gezonder en stralender. En bevat ook nog een flinke dosis hyaluronzuur, de vochtmagneet die tot wel 72 uur doorwerkt diep in je huid.

Al na de eerste keer gebruik begint je huid te stralen en de antioxidanten in de Night Repair werken acht uur lang door. De huidbarrière is al na vier uur sterker dan voorheen en de olievrije textuur zorgt dat je bést nog een keertje extra kunt smeren als je daar zin in hebt.

Beschermt tegen blauw licht

In één minuut smeer je je weg naar een stralende, gladde, gehydrateerde en beschermde huid die jonger oogt en beter opgewassen is tegen alles wat er op haar pad komt. Zoals wat dan? Nou, blauw licht bijvoorbeeld. En ozon, en luchtvervuiling. Moderne ongemakken, zeg maar. Toch een fijne gedachte dat je daar preventief al iets tegen doet.

Smeren doe je liefst twee keer per dag, voor je moisturizer. ‘s Ochtends om je huid te beschermen, ’s avonds om optimaal te profiteren van de herstellende kracht van de nacht. Dát slaapt lekker.

Wil je het zelf proberen? Vraag dan hier een sample aan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in