Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hebben: Isabel Marant komt met een eigen make-uplijn

Wij zijn dól op Isabel Marant. In haar simpele, stijlvolle ontwerpen, voelen we ons altijd zelfverzekerd en op ons best. Het helpt natuurlijk ook dat de ontwerpster vijftigplusser is, want ze lijkt maar al te goed te begrijpen wat ons het beste staat. Het goede nieuws is Marant met haar eerste ma...

Hebben: Isabel Marant komt met een eigen make-uplijn

Wij zijn dól op Isabel Marant. In haar simpele, stijlvolle ontwerpen, voelen we ons altijd zelfverzekerd en op ons best. Het helpt natuurlijk ook dat de ontwerpster vijftigplusser is, want ze lijkt maar al te goed te begrijpen wat ons het beste staat.

Het goede nieuws is Marant met haar eerste make-uplijn komt. In samenwerking met l ‘Oréal. Vijf producten voor je ogen, wangen en lippen voor een ‘au naturale’ look tot make-up waar je het Parijse nachtleven mee onveilig maakt.

Van ready to wear couture naar on the go make-up dus! De essentials liggen vanaf 27 september in de winkel.

Isabel Marant’s show tijdens de Paris Fashion Week SS18 geeft dan de officiële aftrap van deze samenwerking. We zijn benieuwd!

Beeld: l'Oréal Paris.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in