Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heb je al gehoord van de Liquid Nosejob?

Er komt geen mes aan te pas en toch moet je ermee oppassen. Een nieuwe neus staat al jaren in de Top 5 van meest uitgevoerde ingrepen in de plastische chirurgie. Aan de nieuwste vorm komt geen mes te pas, bij de Liquid Nosejob, ook bekend als liquid rhinoplasty, wordt de vorm veranderd door midde...

Heb je al gehoord van de Liquid Nosejob?

Er komt geen mes aan te pas en toch moet je ermee oppassen.

Een nieuwe neus staat al jaren in de Top 5 van meest uitgevoerde ingrepen in de plastische chirurgie. Aan de nieuwste vorm komt geen mes te pas, bij de Liquid Nosejob, ook bekend als liquid rhinoplasty, wordt de vorm veranderd door middel van fillers.

Hiermee kan een neus meer symmetrisch worden gemaakt, een bobbel of deukje worden verzacht en volumeverlies worden gecompenseerd.

Voor- en nadelen

Voordelen zijn dat je meteen resultaat ziet en er amper hersteltijd is: geen zwelling, geen narcose en een fractie van de prijs van een chirurgische neusoperatie. Nadeel is dat de fillers geen permanent resultaat bieden. Afhankelijk van het soort filler houdt het effect zo'n 6 tot 12 maanden aan. Daarna moet de behandeling worden herhaald om de look op peil te houden.

Verder nog iets?

De neus is geen ideale zone voor 'prikjes', omdat er heel veel bloedvaatjes in en onder de huid zitten. Laat je dan ook altijd behandelen door een erkend arts die weet wat hij of zij doet. Je wilt geen problemen met de doorbloeding in je neus en al helemaal geen necrose (het plaatselijk afsterven van weefsel). In goede handen kan de Liquid Nosejob echter een prima manier zijn om net wat blijer in de spiegel te kijken.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in