Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gwen Stefani (52) komt met eigen make-uplijn

GXVE voor kick-ass 45+ vrouwen die gezien willen worden. 'Hollaback' vrouwen en liefhebbers van rode lipstick, goed nieuws: op 3 maart lanceert Gwen Stefani haar eigen make-uplijn: GXVE. G staat voor haar naam, X is een kus en naar de betekenis van VE moeten we nog even raden. Je moet het volgens...

Gwen Stefani (52) komt met eigen make-uplijn

GXVE voor kick-ass 45+ vrouwen die gezien willen worden.

'Hollaback' vrouwen en liefhebbers van rode lipstick, goed nieuws: op 3 maart lanceert Gwen Stefani haar eigen make-uplijn: GXVE. G staat voor haar naam, X is een kus en naar de betekenis van VE moeten we nog even raden. Je moet het volgens haar uitspreken als GIVE. In de lijn ruime keuze in lip- en wenkbrauwproducten, voor de look waar Gwen om bekend staat.

De cosmeticawereld maakt een ware beauty boom door nu steeds meer celebs – Kylie Jenner, Kim Kardashian, Scarlett Johansson – met eigen lijnen komen. Maar Stefani weet in ieder geval waar ze het over heeft: voor ze doorbracht werkte ze als make-up artist en al haar hele leven staat ze bekend om haar sterke make-up looks (waaronder een indrukwekkend cat-eye).

No Doubt dat er een fijne lipstick tussen zit: dit is in ieder geval de kleur waar Gwen al 35 jaar om bekend staat en ze doopte 'm Original Recipe.