• Beauty

Friday Mascara Abonnement

Friday Mascara Abonnement

Het nieuwe Nederlandse merk FRIDAY lanceert het Mascara Abonnement. Elke keer jouw mascara met het door jou zelf gekozen, persoonlijke borsteltje in de brievenbus.

Abonnement

Friday

Het abonnement zorgt ervoor dat je nergens meer over na hoeft te denken. Je ontvangt je nieuwe mascara zo vaak jij het wilt. Dus niet meer naar de winkel hollen voor een nieuwe mascara maar gewoon in je brievenbus. Een heerlijk verwenmoment voor jezelf. De betaling geschiedt per keer en niet vooraf.

Een abonnement kan op ieder moment gepauzeerd worden … en je kunt altijd wisselen van mascaraformule en/of borsteltje. Met het abonnement ontvang je niet alleen je favoriete mascara en het borsteltje van jouw keuze, maar ook altijd iets extra’s; namelijk het vrijdag gevoel. FRIDAY wil graag verrassen, iedere dag mag toch als vrijdag voelen? The FRIDAY experience is een re-usable design verpakking met je mascara en een sympathiek gebaar. Of dat nu een extra cadeautje is of een recept voor een heerlijke cocktail, FRIDAY verrast !!

Mascara

Er zijn 6 verschillende soorten mascara's met 8 fantastische borsteltjes. Jouw favoriete borsteltje zit daar dus zeker bij afgestemd op jouw ogen of voor de lengte van je wimpers. Je kiest je mascara en krijgt standaard FRIDAY's favourite brush bij of kies een van de andere borstels.

Soorten mascara's

OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume• I WANT MORE ... Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan• YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers• LOVE ME NOW !! Define & Length: Voor grandioze blikvangers• BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen• BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

Soorten borsteltjes

No 1: Een dik borsteltje met veel fijne haartjes zorgt voor mega volume. Plaats de borstel tegen de wimperrand en werk uit met zig-zag bewegingen. Maximise the volume!No 2: Dit borsteltje zorgt voor perfecte separatie van alle wimperhaartjes en gelijkmatige verspreiding van je mascara dankzij de spitse vorm en de flexibele haartjes.No 3: Het gebogen borsteltje slaat geen wimperhaartje over en geeft een onweerstaanbare lift! Het puntje van de borstel is perfect om accenten aan te brengen.No 4: Een rubber borsteltje voor multi-using: Zet de bolle kant tegen je wimper aan voor volume en gebruik de platte kant for ultimate length and definition.No 5: Innovatief borsteltje met drie bolletjes voor volume, lengte en definitie tot in de puntjes. Door de unieke vorm plakken de wimpers niet tegen elkaar aan.No 6: Voor een intense killer look: de fijne haartjes zorgen voor volume en de stuggere haartjes voor shaping van de wimpers. Layer away!No 7: Au naturel is prachtig. Een gelijkmatig rubberen borsteltje voor een natuurlijk resultaat. Met slechts één beweging creëer je zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers.No 8: Ga je voor zowel krul als een natuurlijke look? Dan is dit jouw toverstaf. Laag voor laag word je look mooier en krachtiger door de holling in het unieke rubberen borsteltje.

Verzending

Een mascara met een de standard favourite Brush koste €9,50 per keer. Een mascara met een door jou persoonlijk gekozen borsteltje is slechts €10,50 per verzending (incl. verzendkosten).Er zijn 3 soorten abonnementen:• EXTREME: Maandelijks een mascara• NORMAL: Iedere twee maanden een mascara• LIGHT: Iedere 3 maanden een mascara

Recycling

Abonnees worden opgeroepen om de gebruikte, oude mascara's terug te sturen. Deze worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara.

www.FRIDAYmascara.com