Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Faux Glow: hét oppeppertje voor je winterhuid

Waarom een beetje zelfbruiner wonderen doet. De Factor Pips heeft nu wel zo'n beetje haar hoogtepunt bereikt en door de mondkapjesplicht is foundation geen ideale oplossing om toch een beetje vrolijk in de spiegel te kunnen kijken. Enter een fijne zelfbruiner. Aangezien je nog weken ingepakt zult...

Faux Glow: hét oppeppertje voor je winterhuid

Waarom een beetje zelfbruiner wonderen doet.

De Factor Pips heeft nu wel zo'n beetje haar hoogtepunt bereikt en door de mondkapjesplicht is foundation geen ideale oplossing om toch een beetje vrolijk in de spiegel te kunnen kijken. Enter een fijne zelfbruiner.

Aangezien je nog weken ingepakt zult zitten, beperken we ons hier even tot tanners voor het gezicht. Het geheim van een subtiel tintje is niet te mikken op diep gebronsd, maar op net even wat glow. Bruin je makkelijk, meng dan wat zelfbruiner door je dagcrème.

Voor alle zelfbruiners geldt:

  • Breng het 's morgens aan. Ermee gaan slapen kan strepen veroorzaken.
  • Voor gebruik even scrubben.
  • Gelijkmatig over de huid verdelen. Dat kan met je handen, maar het mooiste resultaat krijg je met je hand in een pantykousje.
  • Vergeet de onderkant van je kaak, je hals en decolleté niet.
  • Na het aanbrengen handen goed wassen en het product door en door laten opdrogen, ga uit van minimaal een kwarrier niet aankomen.  

De redactie Top 5

1 De veilige keuze 

Addition Concentré Eclat van Clarins is geschikt voor alle huidtypen en staat bekend als golden glow booster. Je mengt een paar druppels met je dagelijkse gezichtsverzorging voor een tintje, verzorgend dankzij aloë vera.

2 De snelste zelfbruiner 

Collistar Magic Drops Self Tan Concentrate Zelfbruiner: snelbruinende druppels op basis van walnootextract. Je brengt ze direct op de huid aan, binnen een uur zie je eruit alsof je een dagje wintersport achter de rug hebt. Bevat vitamine E dus ook nog verzorgend.

3 De zachtste zelfbruiner

Clinique Face Tinted Lotion Zelfbruiningslotion geeft binnen een paar uur een fijne glow. Vochtregulerend, vetvrij, egaliserend, hypo-allergeen – echt een alleskunner.

4 Mixen op maat 

Tan-Luxe Illuminating Drops zelfbruiner (in Light/Medium en Medium/Dark) is een serum dat je mengt met je moisturizer. Hoe meer druppels, hoe donkerder de kleur wordt. Voor een wat-zie-jij-er-goed-uit-glow die bij februari past, volstaan twee druppels. Ook nog eens Clean Beauty, bijzonder product.

5 De @home spray tan

MineTan Nano Mist Tan Atomiser is een compacte, oplaadbare zelfbruiningspray waarmee je in twee minuten je gezicht en decolleté kunt bruinen. Deze gadget combineert een gezichtscrème met een zelfbruiner, ideaal om thuis te gebruiken, #lockdownhack.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in