Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elizabeth Hurley is in topvorm op d'r 53e

Dat lijf! Elizabeth Hurley is en blijft een prachtige verschijning. Dat bewijst ze keer op keer. Ze deelde onlangs nog een foto van zichzelf, beeldschoon in badpak (meer dan 200.000 likes!), deze keer koos ze voor een geel bikinibroekje van haar eigen merk. Wat is het geheim van deze prachtige vi...

Elizabeth Hurley is in topvorm op d'r 53e

Dat lijf! Elizabeth Hurley is en blijft een prachtige verschijning. Dat bewijst ze keer op keer. Ze deelde onlangs nog een foto van zichzelf, beeldschoon in badpak (meer dan 200.000 likes!), deze keer koos ze voor een geel bikinibroekje van haar eigen merk. Wat is het geheim van deze prachtige vijftiger?

Ja, ze kan het hebben.

Haar geheim

Wat is toch haar geheim? Ze heeft het lichaam van een jonge vrouw. Heel veel water drinken op een dag. "Ik begin de dag met lauw water. De smaak is vreselijk, maar het doet wonderen voor je metabolisme."

Koude plens water

Daarnaast schijnt ze zichzelf elke dag goed te scrubben en vervolgens een koude plens water over zich heen te gooien. Elizabeth: "Afgekeken bij de Françaises. Je krijgt er echt een strakkere huid van."

Gezond eten

Daarnaast sport het model ook veel. "Ik zit bijna nooit stil. Ik wandel heel veel met mijn honden en doe aan yoga." Ook gezonde voeding is voor haar heel belangrijk. Zo eet Elizabeth veel eieren, groenten en gestoomde vis.

Tip!

Ook heeft ze nog een tip voor ons. “Vermijd laat eten. Hoe eerder op de dag je eet, hoe meer tijd je lichaam heeft om te verteren en te rusten.”

Bron: Instagram/DailyMail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.