Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DOVE POP-UP STORE

Kom langs bij de Dove pop-up store Vanaf vandaag t/m 24 december 2015 opent Dove de deuren van een pop-up store in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor ontspannende handmassages (gratis) of om mooie geschenksets samen te stellen en originele cadeaus te scoren, zoals een gepersonaliseerde douchecr...

DOVE POP-UP STORE
Dove

Vanaf vandaag t/m 24 december 2015 opent Dove de deuren van een pop-up store in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor ontspannende handmassages (gratis) of om mooie geschenksets samen te stellen en originele cadeaus te scoren, zoals een gepersonaliseerde douchecrème.

De laatste weken van december zijn voor iedereen vaak een hectische periode. Druk op werk, eindejaarsborrel hier, feestje daar, last minute kerstaankopen doen, familiediners voorbereiden… Dit is dan ook precies het juiste moment om even bij de Dove pop-up store langs te gaan!

Dove: lekker in je vel

Of je nu voor jezelf, een vriendin, moeder of misschien nieuwe liefde of man nog een bijzonder verwencadeau zoekt – Dove heeft voor iedereen een passend bodyproduct. Van rijke bodycrèmes tot heerlijke geurende bodyoliën – elk met een verzachtende, voedende werking om de winterhuid klaar te maken voor een feestelijke partyoutfit. Of voor al die momenten dat je even behoefte hebt aan een moment voor jezelf: met de nieuwe Dove DermaSpa producten verander je elke badkamer om in een ‘niet storen SVP’ plek voor jezelf. Plus: ook voor mannen vind je in de pop-up store speciale giftsets.

Lieve mama…Voor mijn BFF Chantal…Mijn allerliefste…

Verras een dierbare met een origineel cadeau: je kunt in de Dove pop-up store een persoonlijke boodschap laten plaatsen op een flacon Dove Douchecrème.

Adres:

Utrechtsedwarsstraat 67, 1017 WC Amsterdam.

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10 uur behalve 10 december en 20 december (12 uur).

Elke dag open tot 18 uur, met uitzondering van 10 december en 17 december (tot 21 uur) en 12, 19, 20 december (17 uur) en 24 december (16 uur).

Website:

www.nl.dove.com